Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Incompany

Onze hoogwerker opleiding kunt u op één van onze vestigingen volgen maar wij kunnen de cursus ook bij u op locatie geven. Mits u zelf beschikt over een theorieruimte en een praktijkruimte. Dit is onze volledige incompany training. Wanneer u kiest voor een incompany oplossing, kijken wij met u naar de mogelijkheden. Samen zorgen we voor een cursus op maat.

Het maximaal aantal cursisten bij een incompany cursus bedraagt 12 bij 1 examinator. Wanneer u de cursus door meer dan 12 cursisten op 1 dag wilt laten volgen wordt de opleiding gegeven met meerdere instructeurs. De kosten voor een hoogwerker incompany training op locatie is voor een halve dag v.a. €645,- en een hele dag v.a. €945,-.

U dient bij een incompany cursus zelf voor de lunch en de machine te zorgen. Indien er op uw locatie geen machine aanwezig is, bestaat er de mogelijkheid om via hoogwerkeropleidingen.nl een machine te huren voor de gewenste cursusdag. U kunt contact met ons opnemen via de mail of direct bellen om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

The specified carousel id does not exist.