Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Herhaling

De herhalingscursus is voor iedereen met een certificaat die bijna is verlopen of die al verlopen is. Het certificaat mag niet langer dan 3 maanden verlopen zijn. Het hoogwerker certificaat die tijdens de basis cursus is behaald, is vijf jaar geldig binnen Nederland. Je zult dus iedere vijf jaar een herhalingscursus hoogwerker moeten volgen. Deze herhalingscursus volg je bij Hoogwerkeropleidingen.nl al voor € 95,-.

Herhalingscursus hoogwerker

De herhalingscursus is er om de geleerde theorie en praktijkervaringen uit de basis cursus op te frissen. Deze cursus voldoet aan de Arbo wet en regelgeving. De cursus begint met een theoriegedeelte, vervolgens kunt u de geleerde theorie gelijk uitvoeren tijden het praktijkgedeelte. Aan het einde van de dag sluiten we af met een examen. Na het succesvol behalen van het examen ontvangt de deelnemer een certificaat.

De herhalingscursus hoogwerker duurt één dagdeel. De training begint om 9:00 en zal eindigen rond 12:30. De kosten voor deze training zijn € 95,-. Dit is inclusief certificaat, ARBO pas, koffie, thee en gebruik van de hoogwerker. Je kunt je inschrijven voor deze cursus op één van de volgende vestigingen; Ede, Gorinchem, Zwolle, Eindhoven, Almere, Venray, Drachten, Zoetermeer en Hengelo.

Herhaling Incompany

Indien gewenst kunnen wij ook een incompany oplossing aanbieden voor de herhalingscursus. Lees hier meer over onze incompany oplossing.

The specified carousel id does not exist.