Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Basis

Onze hoogwerker basis cursus is een ééndaagse cursus die we aanbieden op al onze vestigingen. Ook bieden wij incompany oplossing aan. Deze cursus bieden wij voor € 145,- inclusief hoogwerker certificaat, ARBO pas, koffie, thee, lunch en gebruik van de hoogwerker.

Eendaagse basis cursus

De hoogwerker basis cursus is een eendaagse cursus. Deze cursus bevat de hoogwerker categorieën 1A, 1B , 3A en 3B. Het theoriegedeelte begint om 9:00 en eindigt om 12:00. Aan het einde van deze ochtend zal een theorie examen zijn. Na de lunch is het praktijk gedeelte afsluitend met een praktijk examen. Het praktijk gedeelte is van 13:00 tot en met max. 16:00. Bij het positief afsluiten van beide examens krijgt de cursist een hoogwerker certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig binnen Nederland. Na vijf jaar zal er een herhalingscursus gevolgd moeten worden.

De basis cursus kun je volgen op doordeweekse dagen en op zaterdag op één van onze locaties; Ede, Zwolle, Eindhoven, Almere, Gorinchem, Drachten, Zoetermeer, Venray en Hengelo. Voor de cursussen op een zaterdag berekenen wij geen extra kosten. De kosten per deelnemer blijven € 145,-. Indien je een eigen locatie hebt kunnen we ook een incompany oplossing aanbieden.

The specified carousel id does not exist.