Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Hoogwerker certificaat Almere

Bij Hoogwerkeropleidingen.nl bieden we u altijd de laagste prijs (v.a. €95,-) voor een hoogwerker cursus aan. Onze hoogwerker cursussen duren één dag en kunt u volgen bij onze locatie in Almere. Deze ééndaagse cursus bevat de categorieën 1A, 1B , 3A en 3B. De hoogwerker cursus in Almere begint in de ochtend om 9:00 t/m 12:00 met theorie en een theorie examen. Om 13:00 start het praktijk gedeelte, aan het eind van de dag is een praktijk examen. Bij het behalen van beide hoogwerker examens krijgt de cursist een certificaat.

Uw hoogwerker cursus volgen in Almere?

Bent u woonachtig in Almere of omgeving Almere dan kunt u een hoogwerker cursus volgen op onze locatie in Almere. Ook als u uit omgeving Amsterdam, Hilversum of Lelystad komt is onze locatie in Almere gemakkelijk te bereiken. U bent binnen 30 minuten van Amsterdam op onze locatie in Almere.

Cursus aanbod in Almere

Op onze trainingslocatie in Almere kunt u de herhaling (€95,-), basis (€145,-) en code 95 (€225,-) hoogwerker cursussen volgen. Bekijk hier onze incompany oplossingen. Wilt u direct inschrijven voor één van onze hoogwerker cursussen dan kunt u via onze inschrijven pagina doen.

The specified carousel id does not exist.